Nieuwsoverzicht

Dekkingsgraad eind november 2018

De beleidsdekkingsgraad van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houthandel was eind november 2018 109,5%. De actuele dekkingsgraad was 109,8%.

Lees meer

Dekkingsgraad eind oktober 2018

De beleidsdekkingsgraad van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houthandel was eind oktober 2018 109,5%. De actuele dekkingsgraad was 108,2%.

Lees meer

Kom in de klankbordgroep en help mee aan betere communicatie

Wij vinden het belangrijk u zo goed mogelijk te informeren over uw pensioen. Niemand kan beter beoordelen dan u als (ex)deelnemer of die informatie beter kan of niet. Daarom willen we graag met u in gesprek. Samen met Centric werken we aan verbeteringen in de communicatie, waarbij we een duidelijke focus hebben op verdere digitalisering en innovaties als gepersonaliseerde video en mobiele apps. Daar willen we u al in de ontwikkelfase bij betrekken. Maar we horen ook graag wat u vindt van niet digitale middelen zoals bijvoorbeeld de nieuwsbrief. Leest u dat het liefst op papier of juist digitaal?

Lees meer

Dekkingsgraad eind augustus 2018

De beleidsdekkingsgraad van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houthandel was eind augustus 2018 109,4%. De actuele dekkingsgraad was 109,7%.

Lees meer

Tijdige pensioenaangifte doen we samen!

U doet periodiek pensioenaangifte. Daarbij levert u de loon- en dienstverbandgegevens van uw werknemers aan. Hiervoor geldt een aanlevertermijn. Zo’n 90% van alle werkgevers doet de pensioenaangifte op tijd. Het gaat dus meestal goed. Toch proberen we om het nog beter te doen, in het belang van onze deelnemers. Daarom sturen we vanaf september strakker op tijdige aanlevering.

Lees meer

Dekkingsgraad eind juli 2018

De beleidsdekkingsgraad van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houthandel was eind juli 2018 109,3%. De actuele dekkingsgraad was 109,8%.

Lees meer

Dekkingsgraad eind juni 2018

De beleidsdekkingsgraad van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houthandel was eind juni 2018 109,1%. De actuele dekkingsgraad was 108,8%.

Lees meer